Eenvoudig je eigen drank ontwerpen
Snelle verzending
Zelf ideeën voor een eigen drankje? Alles is mogelijk

Oranje shotjes

Het oranje shotje heeft de smaak orange. Een oranje shotje met sinaasappelsmaak is een leuke sfeermaker tijdens Koningsdag of als het Nederlands elftal een WK of EK speelt. Een oranje shotje met etiket is bij DrankLabel al mogelijk vanaf 40 stuks. Je ontwerpt de shotjes eenvoudig via de ontwerpmodule waar je foto’s, teksten en templates kan toevoegen aan je eigen design. Oranje shotjes bedrukken bij DrankLabel is eenvoudig en we verzenden de shotjes binnen vijf werkdagen.

Actie: Bestel meer dan 120 Oranje shotjes bij DrankLabel en ontvang een gratis Oranje shirt!

Ook verkrijgbaar als Oranje 0,7 liter fles

Aantal 40+ 80+ 120+ 160+ 240+ 320+ 600+ 1000+
Prijs per stuk 1,37 1,35 1,31 1,30 1,27 1,25 1,18 1,15

Wil je meer dan 1500 shotjes bestellen?
Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat en actuele levertijden.

1,37 incl. btw

Over Oranje shotjes

Gewicht 0,025 kg
Alcoholpercentage

10 %

Inhoud

20 ML

Kleur

Oranje

Smaak

Orange

Koningsdag Shotjes

Maak Koningsdag extra speciaal met gepersonaliseerde oranje shotjes van DrankLabel. Kies voor de 20 milliliter mini shotjes of 0,7 liter shotflessen voorzien van een uniek etiket met het logo van jouw kroeg, oranjevereniging, studentenvereniging of Koningsdag festival. Onze oranje Koningsdag shotjes zijn een garantie voor een mooie koningsdag sfeer. Creëer een onvergetelijke ervaring voor je gasten, terwijl je samen proost op de koning met een shotje in oranje stijl!

Oranje EK Shotjes

Creëer een unieke Oranje sfeer tijdens het EK 2024 in Duitsland met gepersonaliseerde Oranje EK shotjes. Wij voorzien de shotjes of shotflesssen van een eigen etiket met jouw ontwerp. Een leuk idee voor het vieren van overwinningen van het Nederlands Elftal in de kroeg, voetbalvereniging, oranjevereniging of vriendengroep.

Olympische Spelen Shotjes

Vier de Olympische Spelen van 2024 in Frankrijk met een vleugje Oranje trots met de gepersonaliseerde shotjes van DrankLabel! Maak de overwinningen van Femke Bol, Sifan Hassan, Harrie Lavreysen en de Nederlandse hockeyteams nog specialer met oranje shotjes, voorzien van je eigen ontworpen etiket. Een uniek oranje drankje voor je kroeg, sportclub of vriendengroep, om de teamgeest te verhogen en samen de overwinningen van onze atleten te vieren. Proost op de Nederlandse successen in Parijs!

Maak met dit ontwerp jouw eigen shotjes

Chat openen
1
Dranklabel
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?