Eenvoudig je eigen drank ontwerpen
Snelle verzending
Zelf ideeën voor een eigen drankje? Alles is mogelijk

Kruidenbitter met eigen etiket

Wil jij kruidenbitter met een eigen etiket verkopen? Onze kruiken voorzien we van een gepersonaliseerd etiket waardoor je in een mum van tijd een mooi eigen product creëert. Of je nu op zoek bent naar een gepersonaliseerde kruik kruidenbitter voor in je lokale slijterij met daarop het embleem van het dorp of stad, of een eigen kruidenbitter in de kleuren van je carnavalsvereniging. Ook populair zijn de kruidenbitter kruiken met bedrijfslogo voor in het kerstpakket of voor de kerstborrel.

Waarom kruidenbitter bedrukken bij Dranklabel?

  • Je bestelt bij de marktleider op het gebied van gepersonaliseerde kruidenbitter
  • Zonder design kennis maak je snel en eenvoudig een kruik kruidenbitter met eigen ontwerp. 
  • Al vanaf 6 kruiken te bestellen!
  • Verzending binnen vijf werkdagen.
  • Korting bij hogere aantallen.
  • Prijzen zijn inclusief BTW, accijns en etiket.
Kruidenbitter met eigen etiket

Leuke ideeën voor Kruidenbitters

Kruidenbitter voor het kerstpakket

Ga jij dit jaar voor een origineel kerstpakket met een gepersonaliseerde kruidenbitter kruik? De kruiken met een bedrijfslogo in kerst thema zijn de eye catcher van het kerstpakket en een heerlijke versnapering tijdens de kerstdagen.

Kruidenbitter als relatiegeschenk

Een kruidenbitter is een relatiegeschenk dat altijd slaagt. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Na ontvangst kan er meteen geproost worden op de geslaagde samenwerking. Bij een kruidenbitter als relatiegeschenk is het leuk om een etiket te ontwerpen met bedrijfslogo en eventueel elementen die bij het thema van het cadeau horen. Zo kan je met kerst een kerstbal, kerstboom of kerstman toevoegen aan het etiket en met carnaval confetti.

Carnaval kruidenbitter kruik

Met carnaval zijn kruidenlikeurshotjes een heerlijke warmhouder als je buiten de carnavalsoptocht kijkt. Ben jij degene die dit jaar met carnaval de shotglaasjes van je vrienden vult met een kruidenbitter kruik die voorzien is van het logo van je carnavalsvereniging, carnavalsdorp of foto van je vriendengroep? Het ontwerpen van onze kruiken voor carnaval gaat eenvoudig en snel.

Streek kruidenbitter

Ieder dorp en stad heeft wel zijn eigen kruidenbitter. Meestal smaken ze allemaal hetzelfde en is het enkel het etiket waarin ze verschillen.

Bij DrankLabel denken we echter graag mee over een smaak die past bij jouw streek. Staat jouw dorp of stad bekend om stroopwafels, dan brouwen we een kruidenbitter met stroopwafelsmaak. 

Onze gepersonaliseerde kruidenbitters

  • Keuze uit verschillende kleuren & smaken
  • Alcoholpercentage: 14,5 procent
  • Verpakt en verkocht per 6 stuks in een stevige doos
Chat openen
1
Dranklabel
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?