Eenvoudig je eigen drank ontwerpen
Snelle verzending
Zelf ideeën voor een eigen drankje? Alles is mogelijk

Likeur met eigen etiket

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk, gepersonaliseerde fles drank voor het kerstpakket, persoonlijk bedankje of een origineel verjaardagscadeau? Met de likeuren van DrankLabel ontwerp je eenvoudig een likeur met een zelf ontworpen etiket. Je hebt de keuze uit onze premium likeuren en standaard likeuren.  

Premium Likeuren

De premium likeuren hebben een zachte en verfijnde smaak. Naast de populaire smaken die we op voorraad hebben is het op verzoek en bij bestelling van grotere aantallen mogelijk om verschillende andere smaken te leveren in een fles of kruik met inhoud naar keuze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Honinglikeur, Oranjebitter, Droplikeur, Cranberrylikeur, Koffielikeur en Bessenlikeur. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie en actuele levertijden.

Standaard Likeuren

Op veler verzoek zijn onze shotjes nu ook als grote shotfles met eigen etiket te bestellen. De shot flessen hebben een inhoud van 70 cl en een alcoholpercentage tussen de 10 en 14,5 %, afhankelijk van je favoriete smaak. Maak een keuze uit likeuren in de smaken stuiterbal, blueberry, energy, apple, orange, wodka red, wodka pink en drop en begin met het ontwerpen van je eigen fles drank met etiket. Leuk om bezoekers van je kroeg een eigen drankje te kunnen schenken. Het maken van je eigen drankje was nog nooit zo eenvoudig.

Waarom een likeur met eigen etiket bij Dranklabel?

• Eenvoudig je eigen drankje ontwerpen met onze likeuren.
• Al vanaf 6 flessen!
• Shot flessen met een eigen etiket met jouw bedrijfslogo of drankmerk.
• Keuze uit de lekkerste smaken, waaronder Stuiterbal, Blueberry, Energy, Apple, Orange, Wodka Red, Strawberry en Drop! Staat je favoriete smaak of kleur er niet bij? Neem even contact met ons op en we brouwen je smaak naar wens (bij hogere aantallen).
• Binnen 10 werkdagen verzonden
• Korting bij hogere aantallen
• Prijzen zijn inclusief BTW, accijns en etiket.

Ontwerp je eigen shot fles

Heb jij altijd al je eigen drankje op de markt willen brengen? Bij DrankLabel ontwerp je zonder enige technische kennis eenvoudig je eigen shot fles met etiket.

We hebben het ontwerpen van de shot flessen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Kies eerst een smaak uit en klik op ‘Ontwerp je eigen etiket’ en het ontwerpen kan beginnen. Voeg het logo van je kroeg, carnavalsvereniging of bedrijf toe of denk in een bepaald thema zoals carnaval, Oktoberfest of Koningsdag. Het toevoegen van een foto, logo, achtergrond, stickers en tekst is bij DrankLabel een fluitje van een cent.

Kom je er toch niet uit? Neem even contact met ons op en we helpen je graag bij het ontwerpen van jouw eigen drankfles.

Onze gepersonaliseerde standaard likeuren

  • 70 cl. glazen shot flessen
  • Keuze uit 8 verschillende kleuren & smaken
  • Alcoholpercentage: Tussen de 10 en 14,5 procent
  • Vanaf 6 flessen te bestellen

Mini shotje of Shotfles met etiket?

De meerwaarde van een shotje met eigen etiket blijkt gelukkig uit onze terugkerende klanten, die een verkoopstijging van meer dan 40 % constateren als het etiket van het shotje thema of kroeg gebonden is. Of er nu carnaval wordt gevierd, een ladies night wordt gehouden of de Duitse schlagers in de tent worden meegezongen tijdens Oktoberfest, gepersonaliseerde shotjes zorgen voor meer omzet.

We zien dat het voor kroegen vaak interessanter is om een shot fles te bestellen in plaats van de mini shotjes met etiket die we ook aanbieden. Het voordeel van het schenken van shotjes uit een shotfles is dat de marge een stuk hoger ligt dan wanneer je ze per mini shotje verkoopt. Uit een shotfles haal je ongeveer 35 shotjes van 20 milliliter.

Heb je een buitenbar of evenementenbar en is het schenken van shotjes niet praktisch, dan zijn onze mini shotjes een betere keuze om een snelle doorloop te garanderen.

Het ontwerpen van je eigen shotjes maken we zo eenvoudig mogelijk.
Ben jij op zoek naar shotjes in een bepaald thema? Wij hebben voor verschillende themafeesten al shotjes ontworpen waarbij je alleen nog maar een foto, logo of tekst hoeft toe te voegen. Je hoeft dus geen design expert te zijn om je eigen shotjes te bedrukken bij Dranklabel en er zijn geen extra kosten voor het ontwerpen van je gepersonaliseerde shotje.

De shotjes eerst even proeven?

Wil je zeker weten dat onze shotjes lekker zijn? Bestel dan de samplebox. Dit proefpakket bestaat uit acht mini shotjes met alle populaire smaken.

SampLebox
Shotjes SampleBox
Chat openen
1
Dranklabel
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?