Eenvoudig je eigen drank ontwerpen
Snelle verzending
Zelf ideeën voor een eigen drankje? Alles is mogelijk

Koningsdag shotjes

Ben jij op zoek naar koningsdag shotjes? Bij Dranklabel ontwerp je jouw eigen Koningsdag shotje. Onze oranje shotjes met Orange smaak zijn de perfecte shotjes om je oranje feestje nog meer kleur te geven! Ga los tijdens Koningsdag met onze Oranjebitter shotjes met 14,5 %. De shotjes zijn gemaakt van plastic, zodat ze veilig zijn om in kroegen en op festivals te verkopen. Ze hebben een inhoud van 20 milliliter. Vier Koningsdag dit jaar samen met Willem-Alexander, Maxima en Amalia met je zelfgemaakte oranje shotje met eigen etiket. Je kan gebruik maken van onze voorbeeld designs met de Oranje Leeuw en de landkaart van Nederland of ontwerp je Koningsdag shotje helemaal zelf.

Heb je zelf de shotglaasjes al in huis? Bij DrankLabel is het ook mogelijk om grote oranje shotflessen te bestellen met een inhoud van 0,7 liter. Ideaal om toch je eigen koningsdag drankje te kunnen schenken.

Waarom Koningsdag shotjes bedrukken bij Dranklabel?

 • Eenvoudig je eigen koningsdagshotje maken
 • Al vanaf 40 shotjes!
 • Wij raden onze Orange smaak aan voor het designen van je eigen koningsdag shotje. 
 • De shotjes worden verpakt per 40 in een mooie partydoos.
 • Binnen 5 werkdagen verzonden.
 • Staffelkorting bij hogere aantallen.
 • Prijzen zijn inclusief BTW, accijns en etiket.

Ontwerp je eigen Koningsdag shotje

Heb jij altijd al een eigen shotje willen maken, dan is dit je kans. Al vanaf 40 shotjes kan je bij DrankLabel Oranje shotjes bedrukken met een eigen etiket.

Leuke Ideeën voor Koningsdag shotjes

 • Maak een shotje met het logo van je Oranjevereniging.
 • Een oranje shotje met de tekst “Oranje Boven”, waarbij je de tekst Oranje boven op z’n kop zet samen met een Oranje kroontje.
 • Koning Shotje, omdat ook Prins Pils inmiddels een shotjeskoning is.
 • Een shotje van de Amsterdamse grachten, dat verkoopt wel tijdens de Vrijmarkt!
 • Een shotje met daarop de Oranje leeuw.

Het ontwerpen van je eigen shotjes hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zo kan je gebruik maken van enkele van onze voorbeeld Koningsdagshotjes of je shotje helemaal zelf ontwerpen.

Shotjes voor de oranjevereniging

Maak Koningsdag 2024 extra speciaal met gepersonaliseerde oranje shotjes voor je Oranjevereniging. Met de 20 milliliter mini shotjes of 0,7 liter grote likeuren voorzien van het logo van jouw Oranjevereniging of het Wapen van het Koningshuis weet je zeker dat de oranjesfeer er al snel inzit. Proosten op ons Koningshuis was nog nooit zo leuk! Creëer een onvergetelijke ervaring met andere Oranje fans, terwijl je samen proost op de koning met een shotje in het oranje!

De shotjes eerst proeven?

Wij snappen heel goed dat het kiezen van jouw favoriete smaak niet via het beeldscherm te doen is. Wil je eerst proeven voordat je een bestelling besteld, maak kennis met onze smaken uit onze samplebox.

Bij een bestelling van 120 shotjes of meer krijg je het aankoopbedrag ( €10,- ) van de samplebox terug.

Sampelbox
Shotjes SampleBox
Chat openen
1
Dranklabel
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?