Eenvoudig je eigen drank ontwerpen
Snelle verzending
Zelf ideeën voor een eigen drankje? Alles is mogelijk

over ons

Wij zijn DrankLabel.nl, al meer dan vijf jaar de specialist in het maken van shotjes en andere dranken met een eigen etiket. Ons doel is het ontwerpen van drankjes voor jouw zo eenvoudig mogelijk te maken.

2016: Uilenzeik

Op verzoek van de Uilen van Empeldonk in Erp begonnen we in 2018 met het leveren van shotjes met etiket voor de carnavalsvereniging. Het shotje Uilenzeik was geboren en is het favoriete shotje tijdens evenementen van de Uilen.

Inmiddels leveren we per jaar meer dan 100.000 shotjes met etiket aan carnavalsverenigingen van Brabant tot Limburg. Ook op bruiloften en andere feesten zijn de shotjes een groot succes!

2017: Kruidenbitter kruiken

We kregen van verschillende partijen de vraag of we ook kruidenbitters in kruiken voorzien van een mooi etiket konden leveren. Dit heeft ertoe geleid dat onze kruiken met verschillende streekgebonden etiketten bij slijterijen, delicatessenwinkels, kroegen en supermarkten staan.

2018: Alles ontwerpen op de site

In 2018 besloten we het voor iedereen mogelijk te maken om drankjes te ontwerpen. Kleine oplages werden mogelijk en het ontwerpen kon vanaf nu in een eenvoudige ontwerpmodule op de website waarmee je zelf je drankje kan ontwerpen.

2023: Nieuwe huisstijl

In 2023 werd het tijd voor een rebranding van DrankLabel. Een nieuw logo, nieuwe website en voorbeeld ontwerpen in verschillende thema's waaruit je kan kiezen als je een drankje wil ontwerpen. Alles om het maken van je eigen drankje zo eenvoudig mogelijk te maken.
Chat openen
1
Dranklabel
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?