Eenvoudig je eigen drank ontwerpen
Snelle verzending
Zelf ideeën voor een eigen drankje? Alles is mogelijk

Private Label Drank

Altijd al gedroomd van je eigen drankje of drankmerk? Bij DrankLabel denken we graag met je mee bij het ontwikkelen en verkopen van je eigen drankje. Dit kan bijvoorbeeld met de dranken die we op dit moment verkopen in de webshop, maar we denken ook graag met je mee als je zelf ideeën hebt voor een private label drankje. Bij een Private Label drank wordt er geen informatie van DrankLabel op het etiket geplaatst. Op die manier kan je dus onder je eigen merknaam een drankje op de markt zetten. Private Label is bij DrankLabel alleen mogelijk bij grote aantallen.

Type drank & smaak

In onze webshop zie je de verschillende dranken die we op dit moment vanuit voorraad verkopen. Staat de drank die jij wilt verkopen er niet bij, neem dan contact met ons op en vertel ons wel type drank je onder je eigen naam wilt gaan verkopen?

Fles

Bij DrankLabel zijn we op dit moment marktleider in de online verkoop van gepersonaliseerde shotjes, shot flessen en kruiken met kruidenbitter met een eigen etiket. We kunnen flessen drank realiseren in verschillende maten en van materialen als glas, pet (plastic) en stenen kruiken.

Etiket

Je kan zelf eenvoudig het etiket ontwerpen in onze ontwerpmodule, maar we kunnen ook op basis van jouw wensen een uniek etiket ontwerpen.

Compleet promotiepakket

Ga je de drank in je kroeg verkopen? Dan moet je deze uiteraard wel weten te promoten. Op verzoek kunnen we ook het drukwerk voor het promoten van je drank uit handen nemen. Laat ons weten wat je nodig hebt en we zorgen dat jouw drankje goed in de markt wordt gezet.

Wanneer een Private Label drank?

In onze webshop is het mogelijk om shotjes, shot flessen en kruiken met kruidenbitter te bestellen. We voorzien deze drankjes echter altijd van een informatiebalk met ons eigen logo i.c.m. de productinformatie. Ga je PrivateLabel dan kan je deze informatiebalk zelf inrichten, waarbij je wel rekening moet houden met de verplichte productinformatie.
Chat openen
1
Dranklabel
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?