Eenvoudig je eigen drank ontwerpen
Snelle verzending
Zelf ideeën voor een eigen drankje? Alles is mogelijk

Oranje likeur

De oranje likeur heeft de smaak orange. Een oranje shotfles met sinaasappelsmaak is een leuke sfeermaker tijdens Koningsdag of als het Nederlands elftal een WK of EK speelt. Bij DrankLabel ontwerp je eenvoudig je eigen oranje drankje met onze 70 centiliter likeurflessen. De inhoud van deze oranje shotflessen is goed voor het schenken van ongeveer 35 shotjes van 20 milliliter. De oranje likeur heeft een alcoholpercentage van 10 %. Begin vandaag nog met het ontwerpen van je eigen drankje bij DrankLabel.

Aantal 6+ 24+ 48+ 72+ 96+ 120+ 144+ 288+
Prijs per stuk 16,50 16,00 14,80 14,20 14,00 13,50 13,00 12,75

Wil je meer dan 300 kruidenbitter bestellen?
Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat en actuele levertijden.

16,50 incl. btw

Over Oranje likeur

Gewicht 1 kg
Inhoud

70 CL

Alcoholpercentage

10 %

Smaak

Orange

Koningsdag Shotjes

Maak Koningsdag extra speciaal met gepersonaliseerde oranje shotjes van DrankLabel. Kies voor de 20 milliliter mini shotjes of 0,7 liter shotflessen voorzien van een uniek etiket met het logo van jouw kroeg, oranjevereniging, studentenvereniging of Koningsdag festival. Onze oranje Koningsdag shotjes zijn een garantie voor een mooie koningsdag sfeer. Creëer een onvergetelijke ervaring voor je gasten, terwijl je samen proost op de koning met een shotje in oranje stijl!

Oranje EK Shotjes

Creëer een unieke Oranje sfeer tijdens het EK 2024 in Duitsland met gepersonaliseerde Oranje EK shotjes. Wij voorzien de shotjes of shotflesssen van een eigen etiket met jouw ontwerp. Een leuk idee voor het vieren van overwinningen van het Nederlands Elftal in de kroeg, voetbalvereniging, oranjevereniging of vriendengroep.

Olympische Spelen Shotjes

Vier de Olympische Spelen van 2024 in Frankrijk met een vleugje Oranje trots met de gepersonaliseerde shotjes van DrankLabel! Maak de overwinningen van Femke Bol, Sifan Hassan, Harrie Lavreysen en de Nederlandse hockeyteams nog specialer met oranje shotjes, voorzien van je eigen ontworpen etiket. Een uniek oranje drankje voor je kroeg, sportclub of vriendengroep, om de teamgeest te verhogen en samen de overwinningen van onze atleten te vieren. Proost op de Nederlandse successen in Parijs!

Maak met dit ontwerp jouw eigen shotjes

Chat openen
1
Dranklabel
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?