Eenvoudig je eigen drank ontwerpen
Snelle verzending
Zelf ideeën voor een eigen drankje? Alles is mogelijk

Verzending & Retourneren

Verzending

Wat is de levertijd?

Levertijd gepersonaliseerde shotjes

De levertijd van shotjes proberen we zo kort mogelijk te houden. We streven er naar om kleine aantallen , indien op voorraad, binnen 5 werkdagen te verzenden.

Bij grote aantallen kan de levertijd afwijken. In dat geval moet je onder normale omstandigheden rekening houden met ongeveer 2 weken levertijd.

De levertijden gelden als een indicatie en niet als een zogeheten fatale termijn. Aan de genoemde levertijden hier en bij individuele producten kunnen dus geen rechten worden ontleend. Heb je een spoedbestelling, dan kan je ons het beste even mailen van tevoren zodat we aan kunnen geven wat op dat moment de te verwachten levertijd is.

Levertijd gepersonaliseerde likeuren

De likeuren (70 CL) verzenden wij binnen tien werkdagen.

Levertijd gepersonaliseerde kruidenbitter

De kruidenbitter kruiken verzenden wij binnen tien werkdagen.

Waarom zijn de verzendkosten 9,95 euro?

We zijn verplicht om bij de verzending van producten met alcohol naar de leeftijd te vragen. Deze leeftijdscheck zorgt er helaas voor dat de verzendkosten iets hoger liggen dan normaal. Wij vragen per bestelling altijd maar één keer deze verzendkosten, ook als de bestelling in meerdere pakketten en verzendingen wordt geleverd.

Gratis ophalen in Erp

Het is ook mogelijk om je bestelling gratis op te halen in Erp (Gemeente Meierijstad).

Hoe worden de shotjes verpakt?

De shotjes worden per 40 stuks verpakt in een partydoos. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden als je ook de partydoos wilt personaliseren.

Voor de verzending maken we gebruik van een stevige verzenddoos.

Retourneren

Niet gepersonaliseerde producten

Niet gepersonaliseerde producten kan je binnen veertien dagen retourneren. De kosten voor terugzending zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van de onbeschadigde en ongeopende artikelen zal binnen veertien dagen de kosten van de bestelling plus initiële verzendkosten worden terugbetaald. De initiële verzendkosten worden alleen vergoed indien de bestelling volledig geretourneerd wordt. Indien er sprake is van een beschadiging zal dit doorberekend worden aan de klant en ingehouden worden op het retourbedrag.

Gepersonaliseerde producten

Heb je gepersonaliseerde producten besteld bij Dranklabel dan zijn deze helaas uitgesloten van het herroepingsrecht. Deze uitsluiting van het herroepingsrecht accepteer je automatisch bij het bestellen van een gepersonaliseerd product op Dranklabel.nl.

Chat openen
1
Dranklabel
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?