Eenvoudig je eigen drank ontwerpen
Snelle verzending
Zelf ideeën voor een eigen drankje? Alles is mogelijk

EK shotjes

Proost op het EK 2024 met onze Oranje EK Shotjes!

Bereid je voor op het ultieme voetbalfestijn met onze oranje EK shotjes, perfect om het Nederlands elftal aan te moedigen tijdens het EK 2024 in Duitsland! Bij Dranklabel hebben we een passie voor zowel lekkere shotjes als voetbal, en dit is volgens ons de perfecte manier om deze twee te combineren. Onze oranje shotjes zijn niet alleen heerlijk van smaak, maar ook een feest voor het oog, klaar om jouw EK-feest naar een hoger niveau te tillen.

En dat is nog niet alles! Om je EK-ervaring compleet te maken, ontvang je bij iedere bestelling van 120 oranje shotjes of meer een gratis oranje shirt. Zo kun je niet alleen genieten van onze heerlijke shotjes, maar ook jouw steun voor het Nederlands Elftal laten zien in stijl.

Of je nu van plan bent om thuis te juichen met vrienden of een groot feest organiseert, onze oranje shotjes zijn de leukste sfeermaker tijdens het Europees Kampioenschap. Bestel vandaag nog en maak je klaar om te proosten op de successen van het Nederlands Elftal tijdens het EK 2024!

Voetbal, vrienden en shotjes met een eigen ontwerp, wat wil je nog meer? Bestel nu jouw gepersonaliseerde oranje shotjes bij Dranklabel en beleef het EK als nooit tevoren! Je kunt gebruik maken van onze voorbeeld designs met de Oranje Leeuw en het Oranje legioen of ontwerp je EK-shotje helemaal zelf.

Heb je zelf de shotglaasjes al in jouw café? Bij DrankLabel is het ook mogelijk om grote oranje shotflessen te bestellen met een inhoud van 0,7 liter.

Waarom EK shotjes bedrukken bij Dranklabel?

 • Eenvoudig je eigen EK shotjes zelf ontwerpen
 • Al vanaf 40 shotjes!
 • Nu met gratis oranje shirt bij aankoop 120 shotjes of meer. 
 • Binnen 5 werkdagen verzonden.
 • Staffelkorting bij hogere aantallen.
 • Prijzen zijn inclusief BTW, accijns en etiket.

EK Shotjes voor de horeca

Maak het EK 2024 extra speciaal met gepersonaliseerde oranje shotjes voor je café, kroeg of festival. Met de 20 milliliter mini shotjes of 0,7 liter grote likeuren voorzien van het logo van jouw onderneming zorg je ervoor dat de oranjesfeer er al snel inzit. 
 
Proosten op het Nederlands elftal was nog nooit zo leuk! Creëer een onvergetelijke ervaring met andere Oranje fans, terwijl je samen proost op de overwinning met een Oranje shotje!

Ontwerp je eigen EK shotjes

Heb jij altijd al een eigen shotje willen maken, dan is dit je kans. Al vanaf 40 shotjes kan je bij DrankLabel Oranje shotjes bedrukken met een eigen etiket.

Leuke Ideeën voor EK shotjes

 • Maak een EK Shotje voor jouw vriendenclub.
 • Verwerk een leeuw in jouw ontwerp. Het is typisch Nederlands en ziet er nog stoer uit ook.
 • Vier een doelpunt met een shotje. Wedden dat je hoopt op een monsterscore!
 • Ook in jouw horecagelegenheid serveer je jouw klanten een mooi en lekker oranje shotje.
 • Roep bij iedere vrije trap of doelpoging ‘Komt dat shot!’.

Het ontwerpen van je eigen shotjes hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zo kan je gebruik maken van enkele van onze voorbeeld oranje shotjes of je shotjes met eigen etiket helemaal zelf ontwerpen.

Gratis Oranje Shirt - Komt dat Shot

De shotjes eerst proeven?

Wij snappen heel goed dat het kiezen van jouw favoriete smaak niet via het beeldscherm te doen is. Wil je eerst proeven voordat je een bestelling besteld, maak kennis met onze smaken uit onze samplebox.

Bij een bestelling van 120 shotjes of meer krijg je het aankoopbedrag ( €10,- ) van de samplebox terug.

Sampelbox
Shotjes SampleBox
Chat openen
1
Dranklabel
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?