Eenvoudig je eigen drank ontwerpen
Snelle verzending
Zelf ideeën voor een eigen drankje? Alles is mogelijk

Shotjes emmer met Shot Spinner

Dé smaakmaker en verkoopmagneet op feestjes, festivals, dorpsfeesten en in de kroeg! Onze shotjes emmer met 40 shotjes en shotjes spinner drankspel! Op veler verzoek is het mogelijk om een mix van al onze shotjessmaken te bestellen met een eigen ontworpen etiket. In de emmer zitten vijf shotjes per smaak. De smaken zijn Wodka Red, Blueberry, Stuiterbal, Drop, Apple, Orange, Energy en Wodka Pink. Leuk om te geven als shotjes cadeau pakket, maar nog leuker om te krijgen. Liever een shotjes emmer met één smaak? Geef tijdens het afrekenen bij de opmerkingen aan welke smaak je voorkeur heeft.

Met gratis drankspel!

Op de emmer zit het unieke Shot Spinner Drankspel van DrankLabel. Draai aan het rad en je weet of je een shotje moet drinken, uitdelen of een liedje moet zingen.

Ontwerp de shotjes met je eigen etiket

Uiteraard worden de shotjes voorzien van het door jouw ontworpen etiket. Het etiket ontwerp je eenvoudig in onze ontwerpmodule. Je upload een logo of foto en voegt eventueel een tekst toe. Je shotje ontwerp je in enkele minuten, waarna we zo snel mogelijk aan de slag gaan met jouw bestelling.

Aantal 1+ 5+ 10+
Prijs per stuk 58,50 55,50 52,50

Wil je meer dan 30 emmertjes  bestellen?
Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat en actuele levertijden.

58,50 incl. btw

Over Shotjes emmer met Shot Spinner

Alcoholpercentage

10 – 14,5 %

Inhoud

40 x 20 ML

Merk

DrankLabel

Kleur

Multi

Smaak

Multi

Waarom shotjes bedrukken bij DrankLabel?
Ontwerpen
Verzendkosten & Levering
Grote flessen
Onze shotjes eerst proeven?
 • Eenvoudig je eigen shotjes maken
 • Al vanaf 40 shotjes!
 • Keuze uit de lekkerste smaken, waaronder Stuiterbal, Blueberry, Energy,  Apple, Orange, Wodka Red, Strawberry en Drop! Staat je favoriete smaak of kleur er niet bij? Neem even contact met ons op en we brouwen je smaak naar wens (bij hogere aantallen).
 • De shotjes worden verpakt per 40 shotjes in een mooie partydoos. Liever je shotjes in een emmer? Bestel dan de shotjes emmer met shot spinner Drankspel.
 • Binnen 5 werkdagen verzonden
 • Korting bij hogere aantallen
 • Prijzen zijn inclusief BTW, accijns en etiket.

Het ontwerpen van je eigen shotjes hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt. We raden je aan om je shotjes te ontwerpen op een laptop of computer. Doorloop de volgende stappen:

 • Maak op onze website een keuze voor de smaak waarin je interesse hebt.
 • Klik op de knop ‘Ontwerp je eigen etiket’
 • Ontwerp het etiket voor je shotje. Zorg dat de achtergrond van je ontwerp doorloopt over de stippellijn (de afloop), dit voorkomt dat je witte randen krijgt op het etiket. Zorg dat de belangrijkste informatie van het etiket binnen de stippellijnen staat.
 • Kies een achtergrond, upload een afbeelding of logo, voeg tekst toe of maak gebruik van de verschillende thema sjablonen.
 • Klik rechts bovenaan op de knop ‘Ga verder’.
 • Je krijgt nu een voorbeeld van het etiket te zien. Helemaal tevreden? Klik op de knop ‘Akkoord’ en rond je bestelling af in de webshop.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn voor iedere shotjes bestelling 9,95 euro. We zijn verplicht om bij de verzending van producten met alcohol naar de leeftijd te vragen. Je kan dan ook alleen shotjes bij DrankLabel bestellen als je 18 jaar of ouder bent. De leeftijdscheck bij het bezorgen zorgt er helaas voor dat de verzendkosten iets hoger liggen. Wij vragen per bestelling altijd maar één keer deze verzendkosten, ook als de bestelling in meerdere pakketten en verzendingen wordt geleverd.

Levering

De levertijd van de gepersonaliseerde shotjes proberen we zo kort mogelijk te houden. We streven er naar om kleine aantallen, indien op voorraad, binnen 5 werkdagen te verzenden.

Bij grote aantallen kan de levertijd afwijken. In dat geval moet je onder normale omstandigheden rekening houden met ongeveer 2 weken levertijd.

Heb jij de shotjes met etiket op korte termijn nodig? Neem dan eerst even contact met ons op.

Wist je dat we alle shotjes smaken ook verkopen in grote 0,7 liter shotflessen? De grote likeur flessen worden voorzien van je eigen etiket en kunnen prima worden geschonken in combinatie met de verkoop van de mini shotjes. Perfect voor het schenken van je eigen shotjes in kroegen, studentenverenigingen en festivals.

Meer informatie over de 0,7 liter flessen met etiket…

Wil je de shotjes eerst een keer proeven? Dat kan met onze Samplebox. Wij houden ook niet van keuzestress. Daarom maken we het makkelijk met deze proefshotjes. Zo weet je wat je bestelt en kan je meteen de goede kwaliteit van onze shotjes met etiket beoordelen.

In de Samplebox zit een kortingscode t.w.v. 10,- euro, waarmee je bij een bestelling van 120 shotjes of meer  het aankoopbedrag van de samplebox terugkrijgt.

Bestel de Samplebox

Toch liever een shotje in een ander smaakje?

Chat openen
1
Dranklabel
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?