Eenvoudig je eigen drank ontwerpen
Snelle verzending
Zelf ideeën voor een eigen drankje? Alles is mogelijk

Veel gestelde vragen

Ontwerpen

Kunnen jullie ook een shotje voor ons ontwerpen?

Bij grote aantallen denken en helpen wij graag mee bij het ontwerpen van een mooi shotje. Een shotje met bedrijfslogo is leuk, maar het is nog leuker om er een leuke twist aan te geven. Wij denken graag met je mee en kunnen etiketten volledig naar wens ontwerpen.
 

Is een shotje ontwerpen eenvoudig?

Ja, we hebben de ontwerpmodule erg eenvoudig gehouden, zodat iedereen er mee aan de slag kan gaan. Je ontwerp begint met het uitzoeken van de smaak van je shotje. Kies voor de smaken blueberry, stuiterbal, energy, apple, orange, wodka red, strawberry of drop en klik op “Maak hier je eigen ontwerp”. In onze ontwerpmodule kan je eenvoudig je shotje ontwerpen met een eigen foto, tekst en leuke iconen.

Vragen over Shotjes

Wat is het alcoholpercentage van de shotjes?

Het alcoholpercentage van de shotjes ligt tussen de 10 en 14,5 procent. Per smaak staat er bij het shotje vermeld wat het alcoholpercentage is.
 

Kan ik ook shotjes van een transparant etiket voorzien?

Ja, dit is mogelijk vanaf 1000 shotjes. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.
 

Wat is de minimum leeftijd om shotjes te mogen bestellen?

Voor het bestellen bij DrankLabel moet je minimaal 18 jaar oud zijn. We verzenden de shotjes altijd met een legitimatiecheck om zeker te zijn dat we leveren aan personen van achttien jaar of ouder.
 

Geldt er een minimum aantal shotjes per bestelling?

Ja, we leveren gepersonaliseerde shotjes vanaf 40 stuks.
 

Worden de shotjes aan beide kanten voorzien van een label?

Nee, het shotje wordt voorzien van een etiket aan één kant. Het is mogelijk om de shotjes aan beide kanten te voorzien van een doorlopend etiket, maar dat is maatwerk en een premium optie. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.
 

Kan ik ook private label shotjes bij DrankLabel bestellen?

Het is mogelijk om een private label variant van onze shotjes te produceren in samenwerking met DrankLabel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vragen over Kruidenbitters

Wat is het alcoholpercentage van de kruidenbitters?

De kruidenbitter heeft een alcoholpercentage van 14,5 procent. Ook zonder drankvergunning is het dus mogelijk om onze kruidenbitters te verkopen.
 

Zijn de kruiken ook in grotere aantallen te bestellen?

Ja, het is mogelijk om de kruiken in grotere aantallen te bestellen dan op de website aangegeven. Neem hiervoor contact met ons op zodat we een offerte op maat kunnen maken.

Chat openen
1
Dranklabel
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?